Burn-out en Halotherapie

burnout lucifer

Burnout

We hebben er allemaal wel eens van gehoord maar de meeste onder ons weten niet wat een burnout precies inhoudt. Het klinkt simpel, je bent opgebrand en uitgeschakeld door te lang op volle toeren actief te zijn geweest. Geestelijk en lichamelijk uitgeput. Rusten en aansterken zou de oplossing moeten zijn. Echter is de complexiteit van de oorzaak maar ook van het herstel enorm groot.

Burnoutklachten en herstelproces

Als je ervaring hebt met burnout of burnoutklachten dan weet je waarschijnlijk ook hoe eenzaam het kan zijn. Het kan voorkomen dat we ons onbegrepen voelen. Niet alleen door vrienden en familie, soms ook door hulpverleners in de zorg. Hierdoor kan er isolement ontstaan wat vervolgens de intensiteit van de situatie versterkt. In tijden van onmacht is het van groot belang om een goede supportgroep met kundige mensen die weten hoe te handelen, en mensen die bereid zijn om er gewoon te zijn zonder oordeel, om je heen te hebben. De juiste ondersteuning zorgt voor een goed verloop van het herstelproces.

Halotherapie bij Saltium

Team Saltium wil laten weten dat mensen met burnout of burnoutklachten altijd bij Saltium terecht kunnen. Uit ervaring hebben we gemerkt dat halotherapie ondersteunend werkt bij uitputting, overspannenheid en psychische klachten. Halotherapie is enorm geschikt voor herstel op vele vlakken. Bewust ademhalen in een ontspannen omgeving is heilzaam. Ervaar een moment voor jezelf in een omgeving die neutraal en warm tegelijk is.

Saltium werkt samen met een burnout reintegratie coach die heeft veel nuttige tips en adviezen en kan iemand met burnout tijdens herstel en revalidatie traject begeleiden. 

Eerste sessie is gratis

Ontdek de heilzame eigenschappen van zout bij Saltium, Instituut voor Halotherapie. Onze kuren geven verlichting bij luchtwegklachten, huidaandoeningen en stressgerelateerde klachten en geven je immuunsysteem een boost.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Lees meer nieuws

Herstel van coronaviris covid 19
Actualiteit

Herstellen van het Coronavirus

Kan Halotherapie bijdragen aan het voorkomen of herstellen van het Coronavirus? Om meteen antwoord te geven op deze vraag: dat weten we eigenlijk niet. Althans, of Halotherapie Corona kan voorkomen. Het Coronavirus is zo nieuw en er is zo veel onbekend, dat we hier geen eenduidig

Lees meer
Acties en events

Saltium herfstaanbieding

Hou de zomer nog even vast met onze jubileum-herfstaanbieding De zomer mag dan bijna zijn afgelopen, maar de zon laat zich nog volop zien. Zeker bij Saltium. We bestaan dit jaar 5 jaar én we hebben net een nieuwe website gelanceerd waar we heel trots op

Lees meer

Maak direct een afspraak