fbpx

Saltium herfstaanbieding

Hou de zomer nog even vast met onze jubileum-herfstaanbieding

De zomer mag dan bijna zijn afgelopen, maar de zon laat zich nog volop zien. Zeker bij Saltium. We bestaan dit jaar 5 jaar én we hebben net een nieuwe website gelanceerd waar we heel trots op zijn! Dat vieren we, en daar laten we jou graag van meegenieten.

Als je tussen 21 september en 21 oktober 2020 een kaart koopt kun je kiezen uit twee aanbiedingen:

  • Kies je voor extra sessies of voor een upgrade? Als je een kaart koopt voor 5 sessies, krijg je een sessie van ons cadeau. Als je 10 sessies koopt maken wij er 12 van. En 20 sessies worden er zelfs 24!
  • Maar je kunt ook kiezen voor een gratis upgrade van een groepskamerkaart naar een kaart voor de privéruimte

Septemberrrr –  Oktoberrrrr – Novemberrr

Juist nu de R weer in de maand zit kan je weerstand een boost gebruiken. Een Halotherapiekuur draagt daar aan bij en zorgt er bovendien voor dat je gebruinde huid er beter uitziet.

Hou dat zomergevoel dus nog even vast en trakteer jezelf en je immuunsysteem op een kuurtje halotherapie!
Kom dus snel langs om jouw voordeel te kiezen.

Eerste sessie is gratis*

Ontdek de heilzame eigenschappen van zout bij Saltium, Instituut voor Halotherapie. Onze kuren geven verlichting bij luchtwegklachten, huidaandoeningen en stressgerelateerde klachten en geven je immuunsysteem een boost.

* zie voorwaarden op onze tarieven pagina.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Lees meer nieuws

Acties en events

Actie – een maand onbeperkt halotherapie

Prive zoutkamer onbeperkt De R zit nog steeds in de maand, COVID is nog niet weggejaagd en het seizoen van hooikoorts is al begonnen 🧐  Wij denken dat je weerstand een boost zou kunnen gebruiken!Een Halotherapiekuur draagt daar aan bij! Elke sessie geeft je energie en geeft

Lees meer
Kinderen

Heeft mijn kind last van hooikoorts?

Het is voorjaar De temperatuur stijgt en we gaan met minder kleding de deur uit. Kids spelen buiten zonder jas, zweten en koelen weer af. En voor je het weet is het weer koud, helemaal rond deze tijd van het jaar kan de zon erg misleidend

Lees meer

Maak direct een afspraak