Saltium herfstaanbieding

Hou de zomer nog even vast met onze jubileum-herfstaanbieding

De zomer mag dan bijna zijn afgelopen, maar de zon laat zich nog volop zien. Zeker bij Saltium. We bestaan dit jaar 5 jaar én we hebben net een nieuwe website gelanceerd waar we heel trots op zijn! Dat vieren we, en daar laten we jou graag van meegenieten.

Als je tussen 21 september en 21 oktober 2020 een kaart koopt kun je kiezen uit twee aanbiedingen:

  • Kies je voor extra sessies of voor een upgrade? Als je een kaart koopt voor 5 sessies, krijg je een sessie van ons cadeau. Als je 10 sessies koopt maken wij er 12 van. En 20 sessies worden er zelfs 24!
  • Maar je kunt ook kiezen voor een gratis upgrade van een groepskamerkaart naar een kaart voor de privéruimte

Septemberrrr –  Oktoberrrrr – Novemberrr

Juist nu de R weer in de maand zit kan je weerstand een boost gebruiken. Een Halotherapiekuur draagt daar aan bij en zorgt er bovendien voor dat je gebruinde huid er beter uitziet.

Hou dat zomergevoel dus nog even vast en trakteer jezelf en je immuunsysteem op een kuurtje halotherapie!
Kom dus snel langs om jouw voordeel te kiezen.

Eerste sessie is gratis*

Ontdek de heilzame eigenschappen van zout bij Saltium, Instituut voor Halotherapie. Onze kuren geven verlichting bij luchtwegklachten, huidaandoeningen en stressgerelateerde klachten en geven je immuunsysteem een boost.

* zie voorwaarden op onze tarieven pagina.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Lees meer nieuws

Herstel van coronaviris covid 19
Actualiteit

Herstellen van het Coronavirus

Kan Halotherapie bijdragen aan het voorkomen of herstellen van het Coronavirus? Om meteen antwoord te geven op deze vraag: dat weten we eigenlijk niet. Althans, of Halotherapie Corona kan voorkomen. Het Coronavirus is zo nieuw en er is zo veel onbekend, dat we hier geen eenduidig

Lees meer
burnout lucifer
Halotherapie

Burn-out en Halotherapie

Burnout We hebben er allemaal wel eens van gehoord maar de meeste onder ons weten niet wat een burnout precies inhoudt. Het klinkt simpel, je bent opgebrand en uitgeschakeld door te lang op volle toeren actief te zijn geweest. Geestelijk en lichamelijk uitgeput. Rusten en aansterken

Lees meer

Maak direct een afspraak