Het Saltium Team

Dreamteam

Het team van Saltium bestaat uit Irina, Talyah, Karin en Roman. Maar onze klanten zullen vooral te maken krijgen met Irina, Talyah en Karin. Zij staan voor je klaar om je bezoek aan ons instituut zo comfortabel, gezellig en ontspannen mogelijk te maken.

Irina

Saltium is ontstaan vanuit mijn persoonlijke ervaring (lees blog). Halotherapie heeft het leven van mij en mijn zoon echt veranderd. We hoeven niet meer voor regelmatige controles naar de longarts voor onze astma en gebruiken nauwelijks meer medicatie. Bovendien hebben we nauwelijks last meer van hooikoorts en zijn we zelden verkouden in de koudere maanden. Dat gun ik iedereen!

 

In veel landen is halotherapie vast onderdeel van een bredere, holistische gezondheidszorg. In Nederland zijn nog niet alle artsen en verzekeraars bekend met de therapie. Daar willen wij verandering in brengen en we werken er hard aan hen van de voordelen op de hoogte te brengen.

Talyah

Mijn werkzaamheden bij Saltium combineer ik met verschillende andere werkzaamheden op het gebied van gezondheid, holistische geneeskunst en Arvigo® Therapy. Dat is een therapie die onder andere het voortplantingsstelsel ondersteunt en daardoor een hele brede uitwerking heeft op het lichaam. Daarnaast volg ik een opleiding tot Ayurvedic Practitioner. Ik ben gefascineerd door het vrouwelijk lichaam en leg binnen de Aurveda mijn focus dan ook op het gestel van de vrouw. Door op verschillende manieren te kijken naar wie zij is, kom je beter te weten wat haar kan helpen haar in de kern, zowel lichamelijk en geestelijk, te versterken.

 

Ik werk sinds april 2019 bij Saltium. Dat doe ik met veel plezier. Elke vrijdag loop ik langs de zoutkamers en zorg ik ervoor dat alles vloeiend verloopt en dat de klanten tevreden zijn. Meestal sluit ik de vrijdag (en mijn druk gevulde weken) af met een ontspannende halotherapie sessie voor mijzelf.

Karin