fbpx

Tea Tree Olie

Wonder plant en wonder oil

Één ding dat COVID19 met zich heeft meegebracht is dat we over het algemeen bewuster zijn geworden van onze gezondheid en hoe de wereld en leefomgeving dit, positief of negatief, kan beïnvloeden. Gezonde longen zijn essentieel in het goed functioneren van ons lichaam maar ook het optimaliseren van levenskracht.

n een wereld vol vervuiling is zuiveren geen overbodige luxe. Halotherapie helpt je om te zuiveren, zowel inwendig als uitwendig. 
Vandaag delen we een tip om eenvoudig luchtzuivering in je huis te verrichten. Juist doordat we het afgelopen jaar veel thuis hebben moeten zitten kan dit heel veel verlichting brengen. Schone lucht is onmisbaar en tea tree olie kan je hierbij helpen. 

Zuiverende eigenschappen

Tea tree olie staat bekend om haar zuiverende eigenschappen waarmee het bacteriën, schimmels en virussen kan bestrijden. Deze olie wordt in Australië gebruikt als aanvulling bij filtersystemen maar ook bij airconditioning-systemen zodat de lucht vrij blijft van schadelijke stoffen die dit soort apparatuur vaak met de tijd laat circuleren. Tea tree olie kan ervoor zorgen dat er minder fijnstof rondzweeft en dat bepaalde stoffen geneutraliseerd worden. Ook zijn er verschillende onderzoeken gedaan die aantonen dat tea tree olie als verdampingsolie virusdeeltjes en de verspreiding hiervan kan minderen. 

Thuis

Tea tree olie kan dus een positieve rol spelen in het zuiveren van huis en lichaam. 

Heb je een diffuser? Zet deze dan meerdere keren op een dag aan voor minimaal een uur. Als de tea tree geur moeilijk te verdragen is dan kun je er andere oliën aan toevoegen. 

Denk aan citroen, lavendel of eucalyptus. Zo creëer je een echte wellness ambiance en dat is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest!

saltium tea oil

Eerste sessie is gratis*

Ontdek de heilzame eigenschappen van zout bij Saltium, Instituut voor Halotherapie. Onze kuren geven verlichting bij luchtwegklachten, huidaandoeningen en stressgerelateerde klachten en geven je immuunsysteem een boost.

* zie voorwaarden op onze tarieven pagina.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Lees meer nieuws

Halotherapie

Ademhaling oefeningen tijdens halotherapie

Tijdens sessie Vind je het lastig om te ontspannen tijdens je sessie in de zoutkamer? Of misschien merk je dat je ademhaling niet vanzelf gaat.Hieronder twee oefeningen die kunnen helpen tijdens je bezoek aan een van onze zoutkamers. 4-7-8 ademhaling techniek Zorg dat je comfortabel zit

Lees meer
Acties en events

Actie – een maand onbeperkt halotherapie

Prive zoutkamer onbeperkt De R zit nog steeds in de maand, COVID is nog niet weggejaagd en het seizoen van hooikoorts is al begonnen 🧐  Wij denken dat je weerstand een boost zou kunnen gebruiken!Een Halotherapiekuur draagt daar aan bij! Elke sessie geeft je energie en geeft

Lees meer

Maak direct een afspraak