fbpx

Vanwege uitblijven koude winter neemt kans op hooikoorts nu al toe

Kans op hooikoorts neemt toe.

Vanwege uitblijven koude winter neemt kans op hooikoorts nu al toe. 

Door het gebrek aan kou ...

Het ontbreken van koude temperaturen verhoogt het risico op hooikoorts. Volgens Nature Today loopt de natuur ver vooruit. Veel bomen en grassen staan al in bloei, wat zorgt voor een behoorlijke hoeveelheid van pollen in de lucht.

Volgens Nature Today zorgen constante hoge temperaturen voor deze tijd van het jaar ervoor dat de natuur zich gedraagt alsof het al maart is.

Ook de komende weken wordt het naar verwachting warmer dan normaal. Dat zie je terug in de natuur en in tuinen. Ook steeds meer vogels maken hun aanwezigheid kenbaar, aldus de natuur websites.

Vorig jaar, rond deze tijd, konden wij nog schaatsten, maar deze winter was er bijna geen ijs.

Tot nu toe was de gemiddelde temperatuur dit jaar 5,9 graden, terwijl het normaal gesproken 3,6 graden is.

Lees het volledige artikel op nu.nl

Halotherapie kan bij hooikoorts helpen

Halotherapie helpt om de allergische reacties te verminderen en om weer energie te krijgen. Zout doodt bacteriën en zorgt dat slijm wordt verwijderd. Je longen, neus, keel en ogen komen door het optimale microklimaat en de verlichting helemaal tot rust, net als jijzelf.

Lees meer wat kan je doen om klachten te verlichten

 

Maak een afspraak voor halotherapie kuur om eigen of van je kind klachten te verlichten.

Eerste sessie is gratis*

Ontdek de heilzame eigenschappen van zout bij Saltium, Instituut voor Halotherapie. Onze kuren geven verlichting bij luchtwegklachten, huidaandoeningen en stressgerelateerde klachten en geven je immuunsysteem een boost.

* zie voorwaarden op onze tarieven pagina.

 

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Lees meer nieuws

Halotherapie

Astma en zouttherapie

Halotherapie als behandeling voor Astmapatiënten Laatste jaren zijn er vele nieuwe therapievormen ontdekt die aantoonbaar klachten van astmapatiënten verminderen, waardoor de ademhaling gemakkelijker wordt. Een voorbeeld daarvan is halotherapie (ook bekend als zouttherapie). Halotherapie wint terrein over de hele wereld als een krachtige remedie voor astmapatiënten en

Lees meer
Halotherapie

Hoe halotherapie je kan helpen in dit koude- en griepseizoen

Het is weer die tijd van het jaar Het gevreesde verkoudheids- en griepseizoen. Zowel verkoudheid als griep, die afkomstig zijn van verschillende virussen, komen vaker voor wanneer de temperatuur daalt. Waarom? Mensen brengen vaak meer tijd binnenshuis door, waardoor deze virussen zich gemakkelijker verspreiden. Bovendien heeft

Lees meer

Maak direct een afspraak