fbpx

Wij gaan weer open

Lieve Klant, wij gaan weer open!

De cijfers in Nederland laten zien dat we de goede kant op gaan. Dat betekent niet dat we de risico’s niet serieus moeten nemen en nog steeds alert en voorzichtig moeten blijven.

Een echte vakantie aan zee zit er misschien nog even niet in, maar wil je toch even ontspannen en tegelijkertijd werken aan je gezondheid? Kom dan zeker eens langs. In onze schone en sfeervolle zoutkamers kom je helemaal tot rust.

Bovendien helpt het zout, net als aan zee, tegen verschillende seizoensgebonden klachten als hooikoorts en verkoudheid en draagt het bij aan een sterker immuunsysteem.  Dat kunnen we allemaal goed gebruiken nu!

Vanaf  dinsdag, 28 april, zijn we 6 dagen per week open. Kijk onze openingstijden en acties. We houden ons uiteraard aan de geldende voorschriften en met de hygiëne is het dik in orde 🙂

Tot snel bij Saltium Halotherapie Amstelveen voor een welverdiende break! 

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Lees meer nieuws

saltium tea oil
Lifestyle

Tea Tree Olie

Wonder plant en wonder oil Één ding dat COVID19 met zich heeft meegebracht is dat we over het algemeen bewuster zijn geworden van onze gezondheid en hoe de wereld en leefomgeving dit, positief of negatief, kan beïnvloeden. Gezonde longen zijn essentieel in het goed functioneren van

Lees meer

Maak direct een afspraak