Zoutkamer Amsterdam regio

Zoutkamer Amsterdam regio = Saltium Halotherapie

Saltium Halotherapie Amstelveen is de meest moderne zoutkamer Amsterdam regio. Je komt binnen 10-15 minuten vanuit Amsterdam naar onze zoutkamer.

Bij ons kan je gratis voor de deur parkeren, met de fiets en het openbaar vervoer zijn wij ook heel makkelijk te vinden.

Halotherapie (zouttherapie) - Saltium zoutkamer

Won je in de buurt en ben je opzoek naar een Zoutkamer in de regio Amsterdam? Kom naar Saltium Halotherapie Amstelveen en ervaar het zelf.
Halotherapie is 100% natuurlijk en een weldaad voor lichaam en geest.

Tijdens een sessie, die 45 minuten duurt, lig of zit je heerlijk ontspannen in een fijne stoel. Je ligt in een kamer waarin de muren, het plafond en de vloer zijn bedekt met steenzout.

In de lucht van de kamer wordt bovendien vermalen en gefilterd zuiver zout verspreid. De zoutdeeltjes zijn minuscuul. Je ziet ze niet maar ademt ze, net als aan zee bijvoorbeeld, wel in. Het zout stimuleert de trilharen in je luchtwegen waardoor afvalstoffen en ziektekiemen worden afgevoerd. Op je huid werkt het zout ontstekingsremmend, kalmerend en vocht-herstellend.

Halotherapie heeft een positief effect op zo’n 85% van de patiënten met luchtwegklachten, longziekten en huidaandoeningen. En uit vergelijking met patiënten die geen halotherapie volgen blijkt dat de therapie de kwaliteit en het effect van de reguliere behandeling verbetert. Ook blijkt dat bij verschillende medicijnen, de dosering naar beneden kan of het gebruik zelfs kan worden afgebouwd als Halotherapie wordt ingezet.

groep zoutkamer in de regio Amsterdam, Saltium Halotherapie Amstelveen

Unieke zoutkamers in Amstelveen en Amsterdam

In ons instituut beschikken we over twee zoutkamers voor individueel gebruik en dat is uniek, geen andere Zoutkamer in de regio Amsterdam heeft individuele zoutkamers.

Daarnaast hebben wij één grote zoutkamer voor groepen of meerdere klanten tegelijk. 

De muren, plafonds en vloeren van deze kamers zijn bedekt met zuiver zout en/of Himalaya zoutsteen. Tijdens een kuur wordt een precieze hoeveelheid verneveld droog medisch zout de lucht in de ruimte ingeblazen. Hiervoor maken we gebruik van de meest geavanceerde en moderne techniek en apparatuur om het natuurlijke microklimaat van zoutgrotten na te bootsen.

Tegenwoordig hoef je niet ver af te reizen en kan je altijd naar een zoutkamer in de regio Amsterdam gaan – Saltium Halotherapie Amstelveen!

Wat biedt een bezoek aan onze zoutkamer in de Amsterdam regio?

Halotherapie heeft een positief effect op zo’n 85% van de patiënten met luchtwegklachten, longziekten en huidaandoeningen. En uit vergelijking met patiënten die geen halotherapie volgen blijkt dat de therapie de kwaliteit en het effect van de reguliere behandeling verbetert.

Ook blijkt dat bij verschillende medicijnen, de dosering naar beneden kan of het gebruik zelfs kan worden afgebouwd als Halotherapie wordt ingezet.

Eerste sessie is gratis*

Ontdek de heilzame eigenschappen van zout bij Saltium, Instituut voor Halotherapie. Onze kuren geven verlichting bij luchtwegklachten, huidaandoeningen en stressgerelateerde klachten en geven je immuunsysteem een boost.

* zie voorwaarden op onze tarieven pagina.