Zoutkamer Haarlem regio

Zoutkamer Haarlem en Heemstede regio's

Woon je in de buurt van onze zoutkamer Haarlem en Heemstede regio? Lees hier over halotherapie en waarom halotherapie goed voor je is.

Bij Halotherapie speelt zout dan ook de hoofdrol. Halotherapie is een vorm van Speleotherapie (spelaion is Grieks voor grot) waarbij de zoutrijke lucht in zoutmijnen en zoutgrotten wordt gebruikt om aandoeningen in de luchtwegen en huidklachten te behandelen. Het enige verschil is dat bij Halotherapie de natuurlijke zoutmijn of zoutgrot wordt nagebootst in een zoutkamer.

Ervaar het zelf in onze zoutkamer!

Opzoek naar een zoutkamer in Haarlem en Heemstede regio?  Probeer Saltium Halotherapie.

Wij hebben twee individuele zoutkamers en één groep of familie zoutgrot.

Uniek in Nederland!
Ons Halotherapie instituut heeft twee individuele zoutkamers en 
één groep of familie zoutgrot
Saltium | halotherapie behandeling

Halotherapie (zouttherapie) in zoutkamer

Woon je in de buurt en ben je opzoek naar een Zoutkamer in de buurt van Haarlem of Heemstede? Wij hebben twee individuele zoutkamers en een groep of familie zoutgrot.

Kom naar Saltium Halotherapie Amstelveen en ervaar het zelf, je rijdt in 20 minuten naar ons toe en je mag gratis bij ons parkeren.

Als je op vrijdag komt dan loop je na de sessie zo naar het centum van Amstelveen en bezoek je de leukste markt van Noord-Holland.

Halotherapie werkt effectief tegen luchtwegklachten, allergieën, stress en bij diverse huidaandoeningen. Een kuur kan zelfs als gevolg hebben dat er minder medicatie nodig is. Bovendien is Halotherapie 100% natuurlijk, veilig en geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 maanden. Het is echter geen vervanging van reguliere gezondheidszorg en er zijn gevallen wanneer het niet verstandig is een kuur te volgen.

Unieke zoutkamer Haarlem regio - Saltium Halotherapie Amstelveen

In ons instituut beschikken we over twee zoutkamers voor individueel gebruik en dat is uniek, geen andere Zoutkamer in de regio Haarlem of Heemstede heeft individuele zoutkamers.

Daarnaast hebben wij één grote zoutkamer voor groepen of meerdere klanten tegelijk. 

De muren, plafonds en vloeren van deze kamers zijn bedekt met zuiver zout en/of Himalaya zoutsteen. 

Lees hier waarom Saltium is de meeste moderne zoutkamer in de regio Haarleem en Heemstede.

Halotherapie bij COPD

Saltium Halotherapie Amstelveen - de beste zoutkamer in regio Haarlem en Heemstede

Tijdens een kuur wordt een precieze hoeveelheid verneveld droog medisch zout de lucht in de ruimte ingeblazen. Hiervoor maken we gebruik van de meest geavanceerde en moderne techniek en apparatuur om het natuurlijke microklimaat van zoutgrotten na te bootsen.

Tegenwoordig hoeft je niet ver af te reizen en kan altijd naar onze zoutkamer in de regio Haarlem of Heemstede gaan – Saltium Halotherapie Amstelveen is binnen 20 minuten te bereiken en wij hebben gratis parkeerplek voor de deur!

Waarom ga je naar een zoutkamer in de regio Heemstede?

Halotherapie heeft een positief effect op zo’n 85% van de patiënten met luchtwegklachten, longziekten en huidaandoeningen. Patiënten die een zoutkamer bezoeken hebben ook minder laast van hooikoorts en allergieën. 

En uit vergelijking met patiënten die geen halotherapie volgen blijkt dat de therapie de kwaliteit en het effect van de reguliere behandeling verbetert. Ook blijkt dat bij verschillende medicijnen, de dosering naar beneden kan of het gebruik zelfs kan worden afgebouwd als Halotherapie wordt ingezet.

Eerste sessie is gratis*

Ontdek de heilzame eigenschappen van zout bij Saltium, Instituut voor Halotherapie. Onze kuren geven verlichting bij luchtwegklachten, huidaandoeningen en stressgerelateerde klachten en geven je immuunsysteem een boost.

* zie voorwaarden op onze tarieven pagina.