Zoutkamer Uithoorn regio

Zoutkamer Uithoorn regio

Opzoek naar een zoutkamer in Uithoorn regio? Probeer Saltium Halotherapie Amstelveen. 10 minuutjes vanuit Uithoorn en je bent bij meest moderne zoutkamer van Noord-Holland.

Kom je met de auto dan kan je gratis bij ons parkeren. Met de fiets of openbaar vervoer zijn wij ook makkelijk te vinden.

Halotherapie (zouttherapie) - Saltium zoutkamer

Saltium is de enige zoutkamer Uithoorn regio.

In de prachtig ingerichte kamers van Saltium Halotherapie Amstelveen schitteren de wanden. 

De rustige, kleurrijke verlichting en comfortabele stoelen zorgen voor een relaxte sfeer waar je helemaal in wegzakt.

Maar de echte sterren zijn zout en onze modernste halogeneratoren. Naast de groepskamer heeft Saltium twee zoutkamers. In deze twee kamers kunnen wij alles zeer nauwkeurig en patiëntgericht instellen.

Hieronder een paar voorbeelden wanneer halotherapie een goed idee is.

groep zoutkamer in de regio Amsterdam, Saltium Halotherapie Amstelveen

Unieke zoutkamer vlakbij Uithoorn

In ons instituut beschikken we over twee zoutkamers voor individueel gebruik en dat is uniek, geen andere Zoutkamer in de regio Uithoorn heeft individuele zoutkamers.

Individuele zoutkamers zijn zeer geschikt voor mensen met huidproblemen. In deze ruimte mag je namelijk je bovenkleding uitdoen en wordt er een andere zoutconcentratie ingesteld. Behandeling van huidproblemen in de groepsruimte is veel minder effectief i.v.m. bovenkleding en verminderd huidcontact met de zoutlucht.

Lees hier meer erover.

Wat biedt een bezoek aan zoutkamer?

Halotherapie heeft een positief effect op zo’n 85% van de patiënten met luchtwegklachten, longziekten en huidaandoeningen. En uit vergelijking met patiënten die geen halotherapie volgen blijkt dat de therapie de kwaliteit en het effect van de reguliere behandeling verbetert.

Afhankelijk van leeftijd, diagnose en eventuele zijklachten kunnen wij dankzij metingen de juiste behandeling en bijpassende concentratie kiezen.

Halotherapie in onze zoutkamer Uithoorn regio, Saltium Halotherapie,  helpt om de allergische reacties te verminderen en om weer energie te krijgen. Zout doodt bacteriën en zorgt dat slijm wordt verwijderd. Je longen, neus, keel en ogen komen door het optimale microklimaat en de verlichting helemaal tot rust, net als jijzelf. 

Ook blijkt dat bij verschillende medicijnen, de dosering naar beneden kan of het gebruik zelfs kan worden afgebouwd als Halotherapie wordt ingezet.

Eerste sessie is gratis*

Ontdek de heilzame eigenschappen van zout bij Saltium, Instituut voor Halotherapie. Onze kuren geven verlichting bij luchtwegklachten, huidaandoeningen en stressgerelateerde klachten en geven je immuunsysteem een boost.

* zie voorwaarden op onze tarieven pagina.