Zoutkamer Zaandam regio

Zoutkamer Zaandam regio

Saltium Halotherapie is je zoutkamer in Zaandam regio. Je kan ons binnen 25 minuutjes vanuit Zaandam bereiken. 

Als je met je auto komt dan parkeer je gratis naast de deur.

Saltium zoutkamer; wat maakt ons uniek in Zaandam regio

Saltium is de enige zoutkamer in Zaandam regio en in heel Noord Holland die meerdere zoutkamers heeft. Wij hebben twee individuele zoutkamers, die in COVID tijd wat extra zekerheid en een veilig gevoel kunnen bieden. Deze dagen vinden sommige van onze klanten een sessie in een van onze individuele kamers wat prettiger.

Onze zoutgrot ruimte is vanzelfsprekend ook 100% veilig, wij organiseren groepssessies voor maximaal 3-4 personen tegelijkertijd. Daarnaast kan je altijd onze zoutgrot prive voor eigen groep of je familie reserveren.

Onze individuele ruimtes bieden de mogelijkheid om de zoutconcentratie optimaal voor jouw behoeftes en diagnose in te stellen – de ruimte is alleen voor jou, dus wij kunnen echt een halotherapie op maat aanbieden.  Een volwassen iemand met astma heeft andere concentratie nodig dan iemand met COPD IV en zeker een andere concentratie dan een kind met eczeem.  

Hieronder een paar voorbeelden wanneer halotherapie een goed idee is.

Saltium zoutkamer Zaandam regio

Unieke zoutkamer vlakbij Zaandam

In ons instituut beschikken we over twee zoutkamers voor individueel gebruik en dat is uniek, geen andere Zoutkamer in de regio Zaandam hebben individuele zoutkamers.

Halotherapie is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden die lijden aan luchtwegklachten, aandoeningen hebben aan oren, neus of de keel, allergieën en huidproblemen ervaren of met concentratieproblemen kampen zoals bij ADHD en ADD.

Voor ouders met kleine kinderen adviseren wij altijd een van onze individuele kamers. Wij kunnen de juiste concentratie voor kind instellen en het kind mag kind zijn – spelen, praten met mama of papa, lezen, tekenen etc. Je hoeft je geen zorgen te maken dat iemand naast je, een andere bezoeker, last van je kinderen heeft.

Onze zoutgrot is een rust en stilte ruimte. Bij ons, tijdens de sessie, geniet je van rust en vrede. Niemand praat, niemand loopt. Je ligt in een super comfortabele stoel en geniet van rustgevende muziek en licht.

Na onze sessie, naast het effect van halotherapie, ben je weer helemaal klaar voor de dag en helemaal opgeladen.

Uniek in Nederland!
Ons Halotherapie instituut heeft twee individuele zoutkamers en 
één groep/ familie zoutgrot

Wat biedt een bezoek aan onze zoutkamer?

Halotherapie heeft een positief effect op zo’n 85% van de patiënten met luchtwegklachten, longziekten en huidaandoeningen. En uit vergelijking met patiënten die geen halotherapie volgen blijkt dat de therapie de kwaliteit en het effect van de reguliere behandeling verbetert.

Afhankelijk van leeftijd, diagnose en eventuele zijklachten kunnen wij dankzij metingen de juiste behandeling en bijpassende concentratie kiezen.

Halotherapie in onze zoutkamer Zaandam regio, Saltium Halotherapie,  helpt om de allergische reacties te verminderen en om weer energie te krijgen. Zout doodt bacteriën en zorgt dat slijm wordt verwijderd. Je longen, neus, keel en ogen komen door het optimale microklimaat en de verlichting helemaal tot rust, net als jijzelf. 

Ook blijkt dat bij verschillende medicijnen, de dosering naar beneden kan of het gebruik zelfs kan worden afgebouwd als Halotherapie wordt ingezet.

Eerste sessie is gratis*

Ontdek de heilzame eigenschappen van zout bij Saltium, Instituut voor Halotherapie. Onze kuren geven verlichting bij luchtwegklachten, huidaandoeningen en stressgerelateerde klachten en geven je immuunsysteem een boost.

* zie voorwaarden op onze tarieven pagina.